Øyvind Jørgensen Produksjoner

Også kjent somØ.J.Prod.
OrganisasjonstypeDansegruppe, Produksjonsselskap, Kunstnergruppe
HovedfokusDans, Performance, Tverrkunstnerisk, Undervisning, Barn og unge, Teater, Underholdning
Etablert1. des. 1994
Epostojprod(at)online.no
NettstedØyvind Jørgensen
UttrykksformerDans

Om Øyvind Jørgensen Produksjoner

Øyvind Jørgensen Produksjoner / Ø.J.Prod. ble stiftet i desember 1994, hvor koreograf og danser Øyvind Jørgensen fungerer som produsent, kunstnerisk og daglig leder. Det er en ideell stiftelse som produserer dans og danserelaterte forestillinger hovedsakelig for voksne og ungdom.

Les mer

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Egne produksjoner

Vis mindre

Vis alle

Tilknyttet

Mer om Øyvind Jørgensen Produksjoner

Øyvind Jørgensen Produksjoner / Ø.J.Prod. produserer dans og danserelaterte forestillinger hovedsakelig for voksne og ungdom. Koreograf Øyvind Jørgensen er en markant skikkelse innen norsk samtidsdans og konsentrerer seg om en ekspressiv og dynamisk tilnærming til dansen. Han har gjort seg bemerket med en uttrykksform som henter sin inspirasjon fra den japanske Butoh-dansen. I 2005 feirer stiftelsen Øyvind Jørgensen Produksjoner / Ø.J.Prod. sitt 10 års jubileum, og koreograf og danser Øyvind Jørgensen 20 år som profesjonell dansekunstner.

Kurs og verksteder kan tilrettelegges for individuelle behov som f.eks: Workshop i butoh-relatert arbeid for amatører, profesjonelle og andre interesserte, foredrag om koreografi, komposisjon og dramaturgi med demonstrasjoner, danseklasser i Graham og Hortonteknikk, samt stretching og yoga.

Kilde: DTS, danseogteatersentrum.no, 01.08.2010, http://www.danseogteatersentrum.no/sck/members.shtml?lang=nor&sam=&cat=&gen=&cou=&cri=%F8yvind%20j%F8rgensen&act=apre&typ=per&aid=56