NAPA

NAPA, Nordens Institutt på Grønland, er en kulturinstitusjon under Nordisk Ministerråd, og ble åpnet offisielt i 1987. NAPA er en forkortelse av Nunani Avannarlerni Piorsarsimassutsikkut Attaveqaat (direkte oversatt: Forbindelsen til de nordiske lands kultur). NAPA har kontor i Katuaq, Grønlands Kulturhus i Nuuk.

Informasjon

(Objekt ID 7096)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som Nordens Institutt på Grønland
Organisasjonstype Ressurssenter, Formidlingssenter, Informasjonssenter
Hovedfokus Informasjon, Barn og unge
Etablert 1. jan. 1987
Epost napa@napa.gl
Nettsted Napa

Kontaktinformasjon

Adresse Imaneq 21, 3900 Nuuk, Grønland
E-post napa@napa.gl

Annen informasjon

Les mer

NAPA er Nordens bro inn til Grønland og landets kulturliv. Likeledes er NAPA de grønlandske kulturaktørers bro ut til Norden og hele det nettverket og mulighetene som ligger her.  

NAPAs oppgave er å være med til å utvikle, støtte og stimulere det grønlandske kulturliv, med vekt på barn og unges kultur. NAPA inngår gjerne i nasjonale og internasjonale samarbeidsrelasjoner med relevante partnere, både som nettverk og som produsent.

NAPA informerer om Nordens øvrige fondsmuligheter, blant annet Kultur Kontakt Nord, NordPlus, Nordisk Kulturfond og Valhalla.

NAPA arbeider sammen med søsterinstitusjonene, Nordens hus på Færøerne, Nordens institut på Åland, Nordens Institut i Finland, Nordens hus i Reykjavik og er for øvrig beslektet med Nordatlantens Brygge i København.

Kilde: Napa, napa.gl, 09.10.2010, http://www.napa.gl/

Egne produksjoner (2)
Tittel Premiere
Polaroid – 13. okt. 2008
Polaroid – 29. sep. 2006