Vivarium Studio

OrganisasjonstypeTeatergruppe
HovedfokusTeater
Epost contact@vivariumstudio.net

Om Vivarium Studio

Vivarium Studio er et fransk scenekunstkompani basert i Paris som ble startet i 2003 av scenografen Philippe Quesne. Gruppen lager forestillinger hvor det visuelle uttrykket på scenen står helt sentralt. Vivarium Studio arbeider både med performance (interventions - performances) og forestillinger (spectacles). Flere steder omtales Vivarium Studio som et teaterlaboratorium.

Les mer

Presseomtale

"L’effet de Serge er et portrett av en kunstner i arbeid, og selv når han leker med en fjernstyrt bil, fremviser han en verdighet og en målbevissthet som får alt annet til å virke uvesentlig."

Jason Zineman, The New York Times, Januar 2010

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Egne produksjoner

Tilknyttet

Mer om Vivarium Studio

Siden starten i 2003 har Vivarium Studio og Philippe Quesne turnert internasjonalt med forestillingene sine til strålende kritikker. For forestillingen L´Effet de Serge (2007) fikk gruppen the Obie Award i 2010. Dette en pris for beste teaterproduksjon utdelt av avisen the Village Voice. Andre produksjoner er Big Bang (2010) og La Mélancolie des dragons (2008). Vivarium Studio debuterte med forestillingen La Démangeaison des Ailes (2003). Gruppen består foruten Quesne av fem menn, en kvinne og en hund.

Kilde 1: Black Box Teater Oslo, http://www.blackbox.no/, 05.10.2010, http://www.blackbox.no/content/titlePresentation.php?tid=2061

Kilde 2: INDEX, http://www.vivariumstudio.net/, 05.10.2010, http://www.vivariumstudio.net/menu.html