Sharjah Art Foundation

Sharjah Art Foundation er en kunststiftelse i De Forente Arabiske Emirater, som bygger på den pionerrollen Sharjah-biennalen har spilt i den kunstneriske og kulturelle utviklingen av Emiratene og regionen. Gjennom å anerkjenne det sentrale, spesielle bidraget kunst yter et samfunn, vil Sharjah Art Foundation fokusere på produksjon og presentasjon av samtidsbildekunst.

Informasjon

(Objekt ID 6902)
Objekttype Organisasjon
Epost info@sharjahart.org

Kontaktinformasjon

Adresse PO Box 19989 Sharjah, , De forente arabiske emirater
E-post info@sharjahart.org
Telefon +971 6 568 5050

Annen informasjon

Les mer

Sharjah Art Foundation er inspirert av den gjensidige fruktbarheten det rike kulturelle mangfoldet tilfører Emiratene. Stiftelsen har som mål å tilby nasjonale og internasjonalt lederskap i kunstproduksjon, samtidig som den opptrer som en katalysator for kulturutvekslingen i og utenfor regionen.

Sharjah-biennalens utstrakte programmer danner grunnlaget for den nye stiftelsen, mens dens verdier påvirker dens målsetning. Gjennom å dyrke ånden i forskning, eksperimentering og økt kunnskap og erfaring, vil Sharjah Art Foundation fortsette sin rolle som kunstnerisk og kulturell tenketank for regionen.

Egne produksjoner (1)
Tittel Premiere
UN-DRUM 3.1
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler