Musikk i Finnmark

Også kjent somMuFi
OrganisasjonstypeRegional institusjon
HovedfokusMusikk
Etablert1. jan. 1994
Epostpost@mufi.no
NettstedMuFi

Om Musikk i Finnmark

Musikk i Finnmark (Mufi) ble etablert i 1994 og er Finnmark Fylkeskommunes profesjonelle musikkordning.

Mufi er fylkets største leverandør av musikkopplevelser, en av Nord-Norges største musikkentreprenører, og har samlet sett det største og tetteste nettverket til musikkmiljøer i hele Barentsregionen. Med utøvere i alle genre får publikum oppleve rundt 300 konserter i året. Musikk i Finnmark produserer egne konserter, bidrar i andres produksjoner, tilbyr musikertjenester som solist, musiker, dirigent eller instruktør, og bidrar med kreativ kompetanse i forbindelse med kurs eller seminarer.

Les mer

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Mer om Musikk i Finnmark

  Den samiske musikkinstitusjonen Sápmi Music, ungdomsportalen Mufistar og den årlige festivalen Levende Lokalsamfunn er noen av Mufis viktigste satsningsområder.

  Store opplevelser på små steder er kjennetegnet til Musikk i Finnmark. Som en del av LiNN (Landsdelsmusikerne i Nord-Norge) har musikere av topp kvalitet reist rundt til alle små og litt større steder i vår langstrakte landsdel. Fylkeskommunene i Nord er pionerer på samarbeid mellom regioner og andre land - grenseoverskridende arbeid krever nettopp den kompetansen som LiNN har utviklet gjennom 30 år.

  Samarbeid Musikk i Finnmark har et bredt samarbeid med Kultur i Troms, Musikk i Nordland, Nordnorsk Jazzsenter og Festspillene Turné. På bakgrunn av dette samarbeidet kan vi by på inntil 29 musikere i én og samme forestilling.

  Mufi har også et nært samarbeid med andre kunstinstitusjoner og festivaler i hele landsdelen, som er viktige partnere for å utvikle nye og spennende produksjoner for publikum.

  kilde: Musikk i Finnmark, 31.08.2010, mufi.no, http://www.mufi.no/Omoss/tabid/728/Default.aspx?pubId=397&categoryID=