Musikk i Finnmark

Musikk i Finnmark (Mufi) ble etablert i 1994 og er Finnmark Fylkeskommunes profesjonelle musikkordning.

Mufi er fylkets største leverandør av musikkopplevelser, en av Nord-Norges største musikkentreprenører, og har samlet sett det største og tetteste nettverket til musikkmiljøer i hele Barentsregionen. Med utøvere i alle genre får publikum oppleve rundt 300 konserter i året. Musikk i Finnmark produserer egne konserter, bidrar i andres produksjoner, tilbyr musikertjenester som solist, musiker, dirigent eller instruktør, og bidrar med kreativ kompetanse i forbindelse med kurs eller seminarer.

Informasjon

(Objekt ID 5884)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som MuFi
Organisasjonstype Regional institusjon
Hovedfokus Musikk
Etablert 1. jan. 1994
Epost post@mufi.no
Nettsted MuFi

Kontaktinformasjon

Adresse Postboks 443, 9811 Vadsø
E-post post@mufi.no
Telefon 78951050

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Den samiske musikkinstitusjonen Sápmi Music, ungdomsportalen Mufistar og den årlige festivalen Levende Lokalsamfunn er noen av Mufis viktigste satsningsområder.

Store opplevelser på små steder er kjennetegnet til Musikk i Finnmark. Som en del av LiNN (Landsdelsmusikerne i Nord-Norge) har musikere av topp kvalitet reist rundt til alle små og litt større steder i vår langstrakte landsdel. Fylkeskommunene i Nord er pionerer på samarbeid mellom regioner og andre land - grenseoverskridende arbeid krever nettopp den kompetansen som LiNN har utviklet gjennom 30 år.

Samarbeid Musikk i Finnmark har et bredt samarbeid med Kultur i Troms, Musikk i Nordland, Nordnorsk Jazzsenter og Festspillene Turné. På bakgrunn av dette samarbeidet kan vi by på inntil 29 musikere i én og samme forestilling.

Mufi har også et nært samarbeid med andre kunstinstitusjoner og festivaler i hele landsdelen, som er viktige partnere for å utvikle nye og spennende produksjoner for publikum.

kilde: Musikk i Finnmark, 31.08.2010, mufi.no, http://www.mufi.no/Omoss/tabid/728/Default.aspx?pubId=397&categoryID=

Egne produksjoner
Tittel Premiere
DDB - Dance, Drum and Bass – 2004
Veslefrikk med saxene – 2001
Snø og Ild
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler