PACT Zollverein

Også kjent somPACT Zollverein Performing Arts Choreographisches Zentrum NRW Tanzlandschaft Ruhr
OrganisasjonstypeRessurssenter, Formidlingssenter, Programmerende, Produserende, Kunstnersenter, Landsdelsinstitusjon
HovedfokusPerformance, Teater, Dans, Musikk, Billedkunst
Etablert2002
Epostinfo@pact-zollverein.de
NettstedPACT Zollverein

Om PACT Zollverein

Siden det ble grunnlagt i 2002 har PACT Zollverein arbeidet for en posisjon som initiativtaker, katalysator og spillested for nyskapende utvikling innen dans, performance, teater, media og billedkunst.

Tanzlandschaft Ruhr-prosjektet og Choreographisches Zentrum NRW-institusjonen fusjonerte i februar 2002 for å bli et internasjonalt scenekunstsenter med dans som spesialisering. Det ligger der det tidligere kullverket Zollverein lå i Essen, og både det nye sentret og dets program bruker navnet PACT Zollverein. Initialene står for Performing Arts Choreographisches Zentrum NRW Tanzlandschaft Ruhr.

Les mer

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Coproduksjoner

  Vis mindre

  Vis alle

  Mer om PACT Zollverein

  PACT Zollverein er først og fremst et kunstnersenter. Gjesteprogrammet som er åpent for kunstnere fra hele verden, er hjertet i PACT Zollvereins daglige arbeid.

  Som et internasjonalt visningssted for samtidskunst produserer og samproduserer PACT Zollverein danse- og performanceproduksjoner. PACT presenterer også regionale og internasjonale gjesteforestillinger på sine to scener og bruker alle byggets alternative nisjer og rom til opptredener, utstillinger og installasjoner.

  Kilde: PACT Zollverein, pactzollverein.de, 23.01.2011, http://www.pactzollverein.de/english/pact/pact.html