Gulljerven 2019

Tidenes gammelkommer

Denne prisen går til en som har holdt på lenge.

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Tidenes mest snirklete turnéetappe

  Denne prisen går til en turnelegger eller arrangør som har har satt sammen en kronglete, ekstremt effektiv, veldig tett, veldig fleksibel turne. Den kan også gå til en turnelegger som alltid svarer telefonen, som alltid finner smarte løsninger og som alltid på beste måte snirkler seg forbi sykdom, avlysninger og uforutsette hendelser til det beste for utøverne på veien.

  Årets mest rotete turnébil

  Denne prisen går til en turnebil som man tydelig kan se spor av at kompaniet, eller enkelte utøvere, har flyttet inn i. 

  Årets tilbakemelding

  Denne prisen går til den beste tilbakemeldingen en utøver eller gruppe har mottatt fra sitt publikum (lærer eller elev). Det trenger ikke være en positiv omtale av forestillingen. Det kan like gjerne være rare, uforstående, rasende tilbakemeldinger. Tilbakemeldingen nomineres som et «sitat».

  Årets kabeltrekker

  Denne prisen går til en stødig tekniker som vet å trekke sin kabel. Den kan også gå til en danser, skuespiller eller utøver som viser sterkt engasjement og utsøkt presisjon under opp- og nedrigg.

  Årets partner hjemme alene-prisen

  Denne prisen går til den beste partneren som holder ut med at samboer, kjæresten eller ektefellen lever store deler av livet på veien. Den kan også gå til den mest utslitte partneren, som har en samboer, ektefelle eller kjæreste som stort sett treffes i helgene.

  Åpen klasse