Bruno Heynderickx

Bruno Heynderickx (1969) fra Belgia.

Informasjon

(Objekt ID 6680)
Objekttype Person
Funksjoner Teatersjef
Nasjonalitet Belgisk
Kjønn Mann
Epost runo.heynderickx@ncb.no
Address Bergen
Les mer

Bruno Heynderickx kommer fra jobben som daglig leder av CAMPAI, et internasjonalt agentur innen samtidsdans og nyskapende teater, som blant annet har representert Ina Christel Johannesen sitt kompani Zero Visibility Corp. internasjonalt.

Bruno Heynderickx har vært lidenskapelig opptatt av dans stort sett hele livet og har hatt en mangfoldig internasjonal dansekarriere siden 1986, da han avsluttet sin utdannelse ved Stedelijk Instituut voor Ballet i Antwerpen. Heynderickx har en allsidig bakgrunn som danser i ulike europeiske og amerikanske samtidskompanier og har jobbet både som danser og som administrativ leder for den anerkjente koreografen Rui Horta.

Bruno Heynderickx er en spennende profil innen europeisk samtidsdans som markerer seg med sterke kunstneriske ambisjoner og et bredt internasjonalt nettverk. Han var blant annet en av pionerene i dannelsen av ECL COLINA, som er et europeisk samarbeidsprosjekt for nettverksbygning og forskning.

Carte Blanche-sjefen har en tydelig visjon om å videreutvikle kompaniets identitet og gi det en mer markant posisjon internasjonalt.

Kilde: Carte Blanche. 28.09.2010: http://www.carteblanche.no

Tilknyttet (1)
Utmerkelser - med i jury (1)
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler