Bjørnar Lisether Teigen

Også kjent somBjørnar Teigen
Født29. jun. 1971
FunksjonerRegissør, Skuespiller, Dramatiker
NasjonalitetNorsk
KjønnMann

Om Bjørnar Lisether Teigen

Bjørnar Lisether Teigen er en norsk skuespiller, regissør og dramatiker.

Les mer

Medvirkende i

Vis alle

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Verk av Bjørnar Lisether Teigen

Vis alle

Utmerkelser

  • Heddaprisen 2003
    Tildelt pris i kategorien Årets debutant

Mer om Bjørnar Lisether Teigen

Bjørnar Teigen vant Heddaprisen 2003 i klassen for årets debutant for Det tredje tegnet, en teaterforestilling produsert av Teatret Vårt i 2003, med manus og regi av Teigen.

Heddajuryen oppga følgende begrunnelse:

"Heddastipendet er nytt av året, og gis til en debutant innenfor en av teatrets ulike kunstneriske disipliner. Det er ment å peke fremover, og skal oppmuntre til videre kunstnerisk innsats i årene som kommer. Paradoksalt nok er den første mottageren av Heddastipendet allerede en erfaren teaterperson.

Paradoksalt siden stipendet går til en debutant. Vedkommende er utdannet som skuespiller, men har nå debutert som dramatiker med et skuespill for en aldersgruppe teatret sjelden kommuniserer direkte med, 11-14-åringene, og det er sørgelig at et så særegent dramatisk univers som dette debutverket representerer, ikke ble fanget opp av rikspressen. Vedkommende har skrevet et morsomt, poetisk og filosofisk skuespill om unge mennesker på terskelen fra barndom til ungdom.

Årets Heddastipend går til Bjørnar Teigen for skuespillet Det tredje tegnet, uroppført på Teatret Vårt i dramatikerens egen regi."

Kilder:

Teatret Vårt, årsmelding 2003, www.teatretvart.no, 06.11.2012, http://www.teatretvart.no/bunnmeny/organisasjon/arsmelding

Sceneweb om Heddaprisen 2003, www.sceneweb.no, 24.10.2012, http://www.sceneweb.no/nb/awarding/23886/Heddaprisen_2003-2003

Medvirket i

Verk av Bjørnar Lisether Teigen