Kultur i Troms

Kultur i Troms består av tre tidligere enheter i Troms fylkeskommunes kulturetat; Den kulturelle skolesekken, Musikk i Troms (landsdelsmusikerordningen) og Kulturbussen. Disse er nå slått sammen for å bli en slagkraftig avdeling av kulturetaten.

Informasjon

(Objekt ID 8885)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som Kultuvra Romssos (samisk navn)
Organisasjonstype Landsdelsinstitusjon
Hovedfokus Tverrkunstnerisk
Epost marianne.bremnes@tromsfylke.no
Nettsted Kultur i Troms

Kontaktinformasjon

Adresse Havnegata 2, 9404 Harstad
E-post marianne.bremnes@tromsfylke.no
Telefon 777 88 665

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Kultur i Troms er:

Den kulturelle skolesekken (DKS) i Troms tilbyr profesjonell kunst- og kulturformidling ut i grunnskoler og videregående skoler i Troms fylkeskommune. DKS er landsomfattende og har nær kontakt og samarbeid med kommunene og de videregående skolene.
Landsdelsmusikerne tilbyr profesjonelle konserter ut til den minste grend i landsdelen, i likhet med sine kollegaer i Finnmark og Nordland. Landsdelsmusikerne i Troms spiller musikk fra ulike genre; klassisk, jazz, folkemusikk og joik. De kan også tilby assistanseoppdrag for lokale arrangører som ønsker å bruke profesjonelle musikerkrefter til sine egne arrangementer.
Kulturbussen tilbyr, i tillegg ordinære bokbusstjenester, små, kulturelle innslag av profesjonell kvalitet til sine stoppesteder i sør-Troms.
Kultur i Troms er lokalisert i Harstad og har til sammen 20 ansatte.


kilde: Kultur i Troms, 12.11.10,  http://www.kulturitroms.no/pub/troms/main/?cid=203

Coproduksjoner (1)
Tittel Premiere
Mitt hjem er i mitt hjerte – 25. feb. 2012 – Beaivváš Sámi Našunálateáhter
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler