USF Verftet

Kunst- og kulturarenaen USF Verftet i Bergen drives av stiftelsen Kulturhuset USF. USF har vært, og er, et kulturhus i ordets bredeste og dypeste forstand. USF er et sted for folk, og for folks behov for åndelig påfyll.

Informasjon

(Objekt ID 6493)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som Kulturhuset USF
Organisasjonstype Kunstnersenter
Hovedfokus Tverrkunstnerisk
Etablert 1. jan. 1993
Nettsted USF

Kontaktinformasjon

Adresse Georgernes Verft 12, 2011 Bergen
Telefon 55 30 74 10

Annen informasjon

Organisasjonsform Stiftelse
Les mer

USF Verftet inneholder flere ulike scener for musikk, kunst, film og teater som brukes av scenekunstnere og publikum, men det unike ved USF er ikke bare alle scenene under samme tak. I tillegg kommer nemlig 80 atelierer for kunstnere, samt kontorer og andre lokaler for kulturaktører innen privat og offentlig virksomhet. Hver dag kommer nesten 200 personer til denne ombygde sardinfabrikken for å utføre sitt daglige arbeid. I dag teller vi til sammen 120 virksomheter fordelt på alle fagfelt innen kunst- og kultur. Ingen andre steder i landet finner man et så variert og bredt kunstnermiljø og kunstnerisk opplevelsestilbud under samme tak.
Rock og ballett, samtidsmusikk og shantykor, stumfilm og 3D-animasjon, amatør og profesjonell - her er det mangfold syv dager i uken hele året.

Kilde: USF Verftet. 24.09.2010: www.usf.no

Coproduksjoner (2)
Tittel Premiere
Twinn – 18. mar. 2004 – Kreutzerkompani
Twinn – 4. mar. 2004 – Kreutzerkompani
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler