USF Verftet

Også kjent somKulturhuset USF
OrganisasjonstypeKunstnersenter
HovedfokusTverrkunstnerisk
Etablert1. jan. 1993
NettstedUSF

Om USF Verftet

Kunst- og kulturarenaen USF Verftet i Bergen drives av stiftelsen Kulturhuset USF. USF har vært, og er, et kulturhus i ordets bredeste og dypeste forstand. USF er et sted for folk, og for folks behov for åndelig påfyll.

Les mer

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Coproduksjoner

  Mer om USF Verftet

  USF Verftet inneholder flere ulike scener for musikk, kunst, film og teater som brukes av scenekunstnere og publikum, men det unike ved USF er ikke bare alle scenene under samme tak. I tillegg kommer nemlig 80 atelierer for kunstnere, samt kontorer og andre lokaler for kulturaktører innen privat og offentlig virksomhet. Hver dag kommer nesten 200 personer til denne ombygde sardinfabrikken for å utføre sitt daglige arbeid. I dag teller vi til sammen 120 virksomheter fordelt på alle fagfelt innen kunst- og kultur. Ingen andre steder i landet finner man et så variert og bredt kunstnermiljø og kunstnerisk opplevelsestilbud under samme tak.
  Rock og ballett, samtidsmusikk og shantykor, stumfilm og 3D-animasjon, amatør og profesjonell - her er det mangfold syv dager i uken hele året.

  Kilde: USF Verftet. 24.09.2010: www.usf.no