Symposium

Symposium er en forsøksarena hvor scenekunstnere har mulighet til å vise fram prosjekter/work-in-progress-arbeider. Symposium hører til under og har arena på Teaterhuset Avant Garden, Trondheim.

Informasjon

(Objekt ID 5755)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Annet/Ukjent
Hovedfokus Dans, Teater, Musikk, Tverrkunstnerisk, Performance, Billedkunst, Figurteater, Musikkteater, Barn og unge, Annet
Epost azra@avantgarden.no
Nettsted Symposium arrangement, Teaterhuset Avant Garden

Kontaktinformasjon

Adresse Olav Tryggvasonsgt. 5, 7011 Trondheim
E-post azra@avantgarden.no
Telefon 73 87 94 20

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Symposium arrangeres første tirsdag i måneden og er en forsøksarena der byens scenekunstnere gis muligheten til å vise prosjekter eller prøve ut work-in-progress-arbeider, og om ønskelig motta direkte tilbakemelding fra publikum i etterkant. Symposiums mandat er todelt. Ved siden av å gi byens utøvende kunstnere mulighet til å prøve ut sine ideer for et publikum, ønsker vi at publikum skal få ta del i en litt annerledes, forfriskende og inspirerende scenekunstopplevelse. Om du som publikummer ønsker å delta i diskusjonen i etterkant av visningen eller bare observere, velger du selvfølgelig selv.

Symposium startet i sin nåværende form høsten 2008, og flere av prosjektene som er vist under Symposium er siden blitt videreutviklet og tatt inn i Teaterhuset Avant Gardens ordinære program. Symposium er et dynamisk prosjekt og stadig under utvikling og forandring, ikke minst på grunn av de svært ulike kunstnerne og kunstprosjektene som finner veien hit. Vi ønsker også velkommen kunstnere som jobber med andre typer kunstuttrykk enn tradisjonell scenekunst – alt som kan vises for et publikum er av interesse for Symposium.

Kilde: Teaterhuset Avant Garden, 31.08.10, http://avantgarden.no/index.php?groupid=439&kalenderid=150

Tilknyttede personer (1)
Azra Halilovic – Prosjektansvarlig (fra 1. aug. 2008)
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler