Kesselofski og Fiske

Også kjent somPaul Kessel og John Fiske
OrganisasjonstypeTeatergruppe
HovedfokusTeater, Teater
NettstedKesselofski & Fiske

Om Kesselofski og Fiske

Paul Kessel og John Fiskes forestillinger har en sublim humor som setter lattermusklene på prøve, et uanstrengt og lekent forhold til velkjent, engelsk understatement og en eventyrlig evne til å kommunisere med publikum.

Les mer

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Egne produksjoner

  Tilknyttet

  Mer om Kesselofski og Fiske

  Paul Kessel og John Fiske møttes på en våt fotballbane i Liverpool i 1974 og de begynte straks å mislike hverandre. Til tross for det ble begge medlemmer av the Belt and Braces Roadshow Company året etter (Paul spilte bass og sang, John spilte gitar og skrev musikken). Etter flere turneer i Sverige med Belt and Braces mot slutten av 70-tallet møtte Paul ei kvinne i Sverige, vel, han ble sammen med ei kvinne i Sverige, og hun hadde en venninne, og, vel, for å gjøre en lang historie kort flyttet begge til Sverige i 1981. (Kilde: Kesselofski og Fiske, 02.08.2010, www.kesselofski-and-fiske.nu).

  Kilde: Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival, www.pit.no, 02.08.2010, http://2005.pit.no/vis_tgruppe.asp?ProgType=1&gruppe=Kesselofski%20&%20Fiske, http://www.pit.no/show_details.asp?ID=605