Panta Rei Danseteater

Også kjent somPRD, Panta Rei
OrganisasjonstypeDansegruppe
HovedfokusDans, Barn og unge
Etablert1. feb. 2000
Epost pia@pantareidanseteater.com
NettstedPANTA REI DANSETEATER
UttrykksformerDans

Om Panta Rei Danseteater

Panta Rei Danseteater (PRD) ble etablert i februar 2000 og har siden fått anerkjennelse for å lage spennende danseteaterforestillinger og inspirerende undervisningsopplegg.

Fra deres base i Oslo jobber kompaniet frem koreografier for turnevirksomhet og utvikler undervisnings-, verksted- og veiledningsprogram knyttet opp til repertoaret.

Les mer

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Egne produksjoner

Vis mindre

Vis alle

Coproduksjoner

Tilknyttet

Mer om Panta Rei Danseteater

Panta Rei Danseteater har som mål å skape danseteaterforestillinger med høy kvalitet og som er tilgjengelig for et større publikum.

Kompaniet skal ha et nært samarbeid med andre kunstnere (dansere, koreografer, musikere, designere) der utgangspunktet skal være tema og ideer som engasjerer, utvikler og informerer gjennom et spennende kunstnerisk program.

Panta Rei Danseteater ønsker å fremme interessen for dans gjennom utadrettet arbeid.

Program og tilrettelegging utarbeides sammen med teatre, finansielle støttespillere, undervisningspersonell og lokale dansekrefter der kompaniet turnerer.

Kilde:

Panta Rei Danseteater, pantareidanseteater.com, 14.09.2010, http://pantareidanseteater.com/content/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=3&Itemid=5