Pia Holden

Født1972
FunksjonerKoreograf, Danser, Daglig leder
NasjonalitetNorsk
KjønnKvinne
Epostpiaholden@hotmail.com
NettstedPanta Rei Danseteater

Om Pia Holden

Pia Holden (født i Sandefjord i 1972) er en norsk danser og koreograf. Pia Holden er daglig leder i dansekompaniet Panta Rei Danseteater og jobber som frilansdansekunstner med base i Oslo. Pia Holden har tidligere jobbet med koreografer som Lise Nordal, Lise Eger og Jo Strømgren.

Pia Holden er utdannet ved Balettakademien i Gøteborg, 1989-92 og Joffrey Ballet School i New York, 1992-94. Hun har også tatt en rekke kurs i releaseteknikk, improvisasjon, kontaktimprovisasjon, capoeira og tissue (sirkusteknikk med tøy).

Les mer

Tilknyttet

Vis alle

Medvirkende i

Vis alle

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Mer om Pia Holden

Pia Holden har danset med New York Dance Ensemble, og siden 1995 har hun jobbet som frilansdanser i Oslo, med blant andre Jo Strømgren, Lise Eger, Lise Nordal, Vivild Bergersen og Panta Rei Danseteater. 2002-2003 jobbet hun med forskjellige koreografer i Brasil. Hun har også jobbet som prosjektkoordinator i Brasil for Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG), og har hatt styreverv i Norske Dansekunstnere (NoDa).

Siden våren 2005 har Pia Holden jobbet med Panta Rei Danseteater som danser, pedagog og koreograf. Hun har vært med fra starten i prosjektet Frie Fraspark i Akershus og er for tiden daglig leder for Panta Rei Danseteater.

Alle tilknytninger

Medvirket i