Prøverommet

Prøverommet er et Bergenbasert multikunstnerisk arrangementserie av BIT Teatergarasjen. Prøverommet er rettet mot et yngre publikum med mål om å vise og engasjere ung scenekunst i Bergen. I tillegg presenterer Prøverommet noe av det som rører seg på undergrunnsscenene i Bergen. På Prøverommet kan publikum oppleve alt fra utdrag fra en ferdig produksjon til idéer til en fremtidig produksjon i form av work-in-progress. Prøverommet arrangeres et par ganger i måneden ved hver sesong med ulike tematiske kvelder. I noen år har Prøverommet hatt en undertittel per sesong. 

Prøveprogrammet sitt program blir ofte til underveis per sesong ved at hvem som helst kan komme med forslag til innslag, slik som profesjonelle kunstnere, semi-profesjonelle, kvasi-profesjonelle, studenter, glade amatører og andre med eksponeringsbehov med noe på hjertet.

Informasjon

(Objekt ID 135464)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Programmerende
Hovedfokus Scenekunst, Dans, Performance, Teater, Musikk, Promotering, Tverrkunstnerisk, Tekstutvikling, Annet, Film, Forskning, Underholdning, Video, Visuell kunst
Etablert 1998
Epost proverommet@bit-teatergarasjen.no
Nettsted BIT Teatergarasjen

Kontaktinformasjon

Adresse Teatergaten 10, 5010 Bergen
E-post proverommet@bit-teatergarasjen.no
Telefon 55 23 22 35

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Kilder:


Vårprogram BIT Teatergarasjen 2011.

Coproduksjoner (3)
Tittel Premiere
Taking Root – 21. okt. 2021
Prøverommet høsten 2021 – 22. aug. 2021 – BIT Teatergarasjen
Prøverommet at Østre
Tilknyttede personer (1)
Therese Solbakken – Kurator (fra 2000 til 2002)