NONcompany

OrganisasjonstypeKunstnergruppe
HovedfokusTverrkunstnerisk, Musikkteater
Etablert2002
Eposttone (at) noncompany.no
NettstedNONcompany
UttrykksformerTverrkunstnerisk, Musikkteater, Performance, Teater

Om NONcompany

NONcompany er et tverrestetisk scenekunstkompani etablert i 2002 og basert i Bergen. Gruppen består av en kjerne kunstnere fra forskjellige felt innen musikk og lyd, design og teater. Utover dette knytter de også til seg kunstnere til de enkelte prosjektene, så som skuespillere, forfattere, musikere, videokunstnere, designere og personer med spesiell kompetanse innen områder de har jobbet med.

Les mer

Presseomtale

"NONcompany har alltid vært noe for seg selv. I dag har de premiere på et filmmanus, skrevet for teater og fremført på 400.000 klinkekuler av krom." -Finn Bjørn Tønder, BT 18.02.2010.

"Glimrende manus pluss glitrende skuespillere er lik veldig godt teater....«Rekonstruksjoner» ligner svært lite på noe jeg har sett på en scene tidligere, derimot får man filmfølelse av både karakterer og oppbygning." -Charlotte Myrbråten, BT 19.02.2010.

"En suveren oppvisning i teknikk og skaperglede der man får følelsen av at hjerne og hjerte har gått hånd i hånd" -Karoline Skuseth, Scenekunst.no 20.02.2010.

"«Space Oddity», slik den ble fremført i Teatergarasjen i går, er en helstøpt, kompromissløs, leken forestilling, full av humor." "... lysten til å gråte av begeistring over et ungt og entusiastisk teaterensemble som i disse Idoltider lager en forestilling uten kompromiss er stor. Neste gang tar jeg med et lommetørkle. "  -Astrid Kolbjørnsen BT 18.08.2004.

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Egne produksjoner

Vis mindre

Vis alle

Tilknyttet

Vis mindre

Vis alle

Mer om NONcompany

NONcompany har siden 2002 laget ny scenekunst forankret i sine fagfelt, gjerne med et popkulturelt tilsnitt. Kompaniet eksperimenterer med form og blander ulike uttrykk. Som regel jobber de med en konseptuell tilnærming som influerer alle ledd og virkemidler i prosjektene.

I tillegg til forestillinger, har kompaniet stått bak en rekke mindre prosjekter i form av performancekunst, videoarbeid, opplesninger, happeninger og konserter.

KILDER:

NONcompany, www.noncompany.no, 24.09.2010, http://noncompany.no/om-noncompany.htm