Ket Iren Lødemel

Ket Iren Lødemel (født 1964) er en norsk musiker.

Informasjon

(Objekt ID 29566)
Objekttype Person
Funksjoner Musiker
Nasjonalitet Norsk
Kjønn Kvinne
Les mer

Ket Iren Lødemel og Per Christian Revholt delte Heddaprisen 2007 i klassen for særlig faglig innsats for musikken til Tolvskillingsoperaen, produsert av Riksteatret og Teatret Vårt i samarbeid.

Heddajuryen oppga følgende begrunnelse:

"Enkelte oppsetninger krever ikke bare en spennende regi, dyktige skuespillere, oppfinnsomme scenografer, presise lysdesignere og flinke teknikere. En helt annen, og meget selvstendig, kunstnergruppe har i visse tilfeller avgjørende betydning for resultatet. Årets vinnere har mange ganger tidligere gledet publikum med enestående musikalitet. I år viste de seg nok en gang som meget stilsikre og dristige musikere. Med lydhørhet for alle tekstens nyanser, og lojalitet overfor både dramatiker og komponist gjorde årets vinnere Tolvskillingsoperaen til en helstøpt musikalsk opplevelse i beste Brecht-tradisjon.

Per Christian Revholt og Ket Iren Lødemel får prisen for musikalsk arrangering og fremførelse av Kurt Weills musikk i produksjonen som var et samarbeid mellom Riksteatret og Teatret Vårt."

Lødemel var også en del av ensemblet i komedien Ti liv av Kjetil Bang-Hansen, produsert av Torshovteatret, som samlet ble nominert til Heddaprisen 2011 i klassen for særlig kunstnerisk innsats.

Kilde:

Heddaprisen

Utmerkelser - Tildelinger (1)