Kulta Produksjoner

Også kjent somKulta Produksjoner
OrganisasjonstypeKunstnergruppe
HovedfokusTverrkunstnerisk
Etablert1. jan. 2004
Epostreibo@kulta.no
NettstedKulta
UttrykksformerTverrkunstnerisk, Teater

Spillesteder

Om Kulta Produksjoner

Kulta Produksjoner ble etablert i 2004 av de profesjonelle aktører og artister som er tilknyttet kompetansesenteret Kultas instruktørnettverk. Gruppen lager forestillinger innen nysirkussjangeren, med stor vekt på visuelle uttrykk og ulike måter en historie kan fortelles på.

Forestillingen Sirkusgåter var gruppas første helprofesjonelle forestilling. Målgruppen er barn 6-13 år.

Les mer

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Utmerkelser

Tilknyttet

Vis mindre

Vis alle

Mer om Kulta Produksjoner

Kulta Produksjoner trener og produserer i Kompetansesenteret Kultas black box, og lager scenekunst innen sirkusteatersjangeren, fortellerteater og andre visuelle uttrykk. De fleste av produksjonene har vært av, for og med barn eller ungdom, men de har også i alle år jobbet for økt samarbeid mellom barn/unge og voksne, profesjonell, semi-profesjonell og amatører.

Kulta Produksjoner ønske å forske og skape et norsk nysirkusuttrykk. De bruker den norske kulturen og virkelighet for å prøve å skape ett annerledes uttrykk. Medlemmene skriver selv for kompaniet. Vesentlig for Kulta Produksjoners prosjekt er vektlegging av fysiske og visuelle uttrykk, i sin søken etter den nerven og følelsen som snakker til publikums hjerte.

Kilde: Kulta, http://kulta.no/ 06.12.2010, http://kulta.no/2009/03/om-oss/