NXTSTP

NXTSTP er en europeisk nettverksorganisasjon for scenekunst.

På hjemmesiden til NXTSTP står det bl.a følgende om nettverksorganisasjonen:

"NXTSTP er et nettverk av europeiske scenekunstfestivaler, som oppsto i 2007 for å gi samproduksjonen og utvekslingen scenekunst i Europa en ekstra energiinnsprøytning.

I løpet av en fireårsperiode støttet NXTSTP 31 prosjekter fra 27 kompanier, med kunstnere fra 12 europeiske land, noe som står for hundrevis av forestillingsdatoer. I 2012 går den første perioden med NXTSTP ut, men en ny er allerede under oppbygging."

Informasjon

(Objekt ID 30421)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Nettverksorganisasjon
Etablert 2007
Nettsted NXTSTP

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

På hjemmesiden til NXTSTP står det bl.a følgende om nettverksorganisasjonen:

"NXTSTP, andre generasjon, fikk finansiering for en femårsperiode (2012-2016) fra EUs kulturprogram, under budsjettposten for flerårige samarbeidsprosjekter.

Partnere: Alkantara festival (Lisboa), Baltoscandal Festival (Rakvere), Göteborgs Dans & Teater Festival, Noorderzon (Groningen), Dublin Theatre Festival, Steirischer Herbst Festival (Graz), Théâtre National de Bordeaux en Aquitaine, Kunstenfestivaldesarts (prosjektleder)"

Kilde:

NXTSTP, nxtstp.eu, 07.09.2012, http://www.nxtstp.eu/home

Coproduksjoner (3)
Tittel Premiere
Zvizdal – 24. nov. 2016 – Berlin
Suite no. 2 – 12. mar. 2016
Book Burning – 5. sep. 2012 – Margarita Production
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler