Sokos Hotel Viru

Sokos Hotel Viru åpnet våren-sommeren 1972 og gikk øyeblikkelig inn i historien som den første skyskraperen i Estland og det mest prestisjefylte hotellet i regionen. I årenes løp er Viru blitt ett av de mest kjente symbolene for Tallinn og Estland for besøkende fra øst og vest.

I 2011, lot NU Performance Festivalteaterscenen være teaterscene og erobret hverdagslivets scene: Fra 7-10. november 2011, ble den internasjonale samtidsteater og performancekunstfestivalen arrangert ene og alene på Sokos Hotel Viru.

I løpet av fire dager presenterte rundt 50 performancekunstnere og teaterarbeidere verk som var originallagd for eller tilpasset hotellets område. Sett i lys av Tallinns rolle som europeisk kulturhovedstad i 2011, ble kunstneriske bidrag som dreide seg om ideer om eller utøvelse av gjestfrihet invitert.

Kilder:

Nu Performance Festival, nuperformancefestival.blogspot.com, 17.06.2011, http://nuperformancefestival.blogspot.com/p/about-festival.html

Sokos Hotels, sokoshotels.fi, 17.06.2011, http://www.sokoshotels.fi/en/hotels/tallinn/basic-information/history/

Informasjon

(Objekt ID 27804)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Annet/Ukjent
Hovedfokus Annet
Etablert 1. jan. 1972
Epost viru.reservation@sok.fi
Nettsted Sokos Hotels

Kontaktinformasjon

Adresse Viru väljak 4, 10111 Tallinn, Estland
E-post viru.reservation@sok.fi

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Spillesteder (1)
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler