Koret mitt

OrganisasjonstypeAnnet/Ukjent
HovedfokusMusikk
Epostdeorbakk@online.no

Om Koret mitt

Det lokale Hamarbaserte koret «Koret mitt» med dirigent Dag Eirik Orbakk framførte klagesang på Østre torg i Hamar under Performancefestivalen 2009 i Kunstbanken Hedmark Kunstsenter.

Les mer

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Coproduksjoner

Mer om Koret mitt

«Koret mitt» ved dirigent Dag Eirik Orbakk framførte en sang satt sammen av klager på Østre torg i sentrum av Hamar under Performancefestivalen 2009 i Kunstbanken Hedmark Kunstsenter.

Kunstbanken oppfordret folk i Hamar til å skrive ned ting de var misfornøyd med og samlet inn klagene. Medlemmer av koret satte sammen utvalgte klager til fire kjente melodier som ble framført i kanon. Gjennom prosjektet ønsket vi å engasjere folk i Hamar og finne fram til hva de er opptatt av. Ideen tilhører de finske kunstnerne Tellervo Kalleinen og Oliver Kochta-Kalleinen som har gitt den fra seg til fri benyttelse. Det første Complaints Choir ble organisert i Birmingham i 2005 og ble etterfulgt av Complaints Choirs i Helsinki, Hamburg og St. Petersburg i 2006. Konserten i Hamar ble gjennomført i samarbeid med Hamar sentrumsforening.

Kilde: www.kunstbanken.no og katalogen til Performancefestivalen 2009 i Kunstbanken Hedmark Kunstsenter.