Kunstkritikk

Nettidsskriftet Kunstkritikk ble opprettet høsten 2003 og publiserer daglig kritikk, kommentar og nyheter fra kunstfeltet. Den 19. mai 2011 ble Kunstkritikk utvidet og omfatter nå tre utgaver: norsk utgave (kunstkritikk.no), nordisk utgave (kunstkritikk.no, kunstkritikk.dk og kunstkritikk.se) og internasjonal utgave (kunstkritikk.com).

Informasjon

(Objekt ID 15575)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Annet/Ukjent
Hovedfokus Billedkunst
Epost post@kunstkritikk.no
Nettsted Kunstkritikk

Kontaktinformasjon

Adresse Bølerlia 109, 0689 Oslo
E-post post@kunstkritikk.no

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Kunstkritikk hadde første kvartal 2011 83.916 besøk, en økning på 20% i forhold til samme periode i 2010. Besøket fra Sverige, Danmark og Tyskland utgjør 18% av det totale besøkstallet.

Kunstkritikk ble i 2009 tildelt statsstøtte for første gang og er med det blitt et permanent og vesentlig tilskudd til den norske og nordiske kunstsamtalen. Den nordiske utgaven er støttet av Nordisk Kulturfond og Stiftelsen Fritt Ord.

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for bidrag til vårt leserforum. Vi gjør oppmerksom på at debattinnlegg og kommentarer på tekster ikke blir forhåndsredigert av redaksjonen. Innlegg som på forskjellig vis bryter med god presseskikk vil bli fjernet så fort som mulig.

Kunstkritikk følger redaktørplakaten

Kilde:

Kunstkritikk, kunstkritikk.no, 31.05.2011, http://www.kunstkritikk.no/

Tilknyttede personer
Jonas Ekeberg – Redaktør