Maqamat Dance Theatre

Maqamat Dance Theatre er et libanesisk samtidsdanskompani som ble grunnlagt i 2002 i Beirut. I løpet av en kort tidsperiode ble kompaniet i stand til å fungere som en funksjonell organisasjon i det å skape og utvikle samtidsdansen i Libanon.

Informasjon

(Objekt ID 10563)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Dansegruppe
Hovedfokus Dans, Teater
Etablert 2002
Epost info@maqamat.org
Nettsted maqamat dance theater

Kontaktinformasjon

Adresse Hamra Main Street, Beirut, Libanon
E-post info@maqamat.org

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

I tillegg til kreativt arbeid har Maqamat Dance Theatre grunnlagt og administrert en internasjonal danseplattform: Beirut International Dance Festival, skapt et årlig undervisningsprosjekt (Project Zero) for fremadstormende koreografer og utøvere, og organisert mange verksteder.

Som svar på en ikke-eksisterende samtidsdansscene i Beirut er Maqamat Dance Theatre satt i en dobbeltrolle som skaper og organisator. Målet er å skape og etablere en samtidsdansscene i Libanon og regionen rundt, og å oppmuntre kunstnere fra forskjellige disipliner til å eksperimentere og samarbeide med det mål å skape nye og utfordrende produksjoner.

Kilde:

Star Academy 8, fanoos.com, 09.01.2011, http://www.fanoos.com/info/maqamat_dance_theatre.html

Tilknyttede personer (1)
Omar Rajeh – Kunstnerisk leder
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler