Telenors kulturpris 2005

Telenors kulturpris 2005

På Telenors hjemmeside står det:

"For Telenor er kunst en viktig del av arbeidsmiljøet. Vi skaper egne kulturbegreper og arenaer for møte med kultur. Siden 1995 har Telenor delt ut en årlig pris for fremragende innsats blant annet innenfor musikk, film, litteratur og visuell og utøvende kunst. Prisen ble først tildelt norske kulturpersonligheter, men de siste årene er også internasjonale bidragsytere tatt med i betraktningen. Prisen er på 250 000 kroner."

Kilde:

Telenor, telenor.com, 07.07.2011, http://www.telenor.com/no/om-oss/priser-og-utmerkelser/telenor-priser/

 

 

Vinnere

 • Anne Marit Jacobsen

  På Telenors hjemmeside står det:

  "Hun får prisen på 250.000 kroner for sin evne til å bruke hele uttrykksregisteret av skuespillerkunst, fra klovnens tårer til latter, fra poesi til høydramatikk. [...] Årets prisvinner får Telenors Kulturpris ikke bare for sin skuespillerkunst, men i høyeste grad også fordi hun er seg selv på scenen gjennom sine utrolige og mangfoldige uttrykk. Vi blir glad i hennes karakterroller - ja - men blir gjennom dem også betatt av Anne Marit Jacobsen selv."

  Kilde:

  Telenor, telenor.com, 07.07.2011, http://www.telenor.com/no/nyheter-og-media/pressemeldinger/2005/telenors-kulturpris-til-anne-marit-jacobsen

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)