Gullsekken 2021

Årets tilpassede produksjon

Se alle de nominerte her: https://www.periskop.no/fjorarets-beste-dks-produksjoner-her-er-de-nominerte-til-gullsekken/

Vinnere
  • Oh Baby Baby goes viral

    Juryen sier blant annet dette om vinneren:

    «Lost and Found productions arbeid springer alltid ut fra en sterk vilje til å skape refleksjon og trygghet hos målgruppa, og med særs nennsom hånd klarer de å kommunisere på elevenes egen frekvens og skape et trygt og raust rom. Denne produksjonen er ikke noe unntak, sa juryen i sin begrunnelse.

    Sømløst, uforskamma, humoristisk og poengtert guider de elevene gjennom spørsmålene om sex og pubertet som ufravikelig kommer til å komme, og som i stor grad allerede er tilstede i elevenes liv, uten å belære, fordømme eller sette to streker under svaret.»

    KILDE:


    Kontekst, kontekst.no, 02.06.2022, https://www.kontekst.no/dette-er-vinnerne-av-gullsekken-2021/

Nominerte (1)
  • Oh Baby Baby goes viral

    Uttalelse fra DKS Nordland:

    "Vi nominerte Oh Baby Baby goes viral til årets Gullsekk i kategorien «Årets tilpassede produksjon» fordi de klarte å tilpasse produksjonens opprinnelige format (scenekunst/ teater/performance) til en digital hendelse.

    Digitaliseringen fungerte veldig bra i møte med elevene. Seksualundervisning i skolen er gjerne noe lærere synes er vanskelig å ta tak i, men Lost and Found Productions snakker rett til elevene -på deres premisser.

    Det digitaliserte visningsformatet og mulighet for live-chat, gav forestillingen et ekstra filter, en nødvendig distanse til temaet som tas opp."

    KILDE:


    Kulturtanken, kulturtanken.no,  29.10.2021, https://www.kulturtanken.no/aktuelt/2021/disse-vinner-gullsekken-2021/

Årets turnéproduksjon

Se alle de nominerte her: https://www.periskop.no/fjorarets-beste-dks-produksjoner-her-er-de-nominerte-til-gullsekken/

Jury ()
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler