Annika B. Lewis

Anniken B. Lewis er iscenesetter, koreograf, skuespiller, sanger, performancekunstner, produsent og kunstnerisk leder. Anniken B. Lewis grunnla Kassandra Production i 1998.

Informasjon

(Objekt ID 9451)
Objekttype Person
Funksjoner Kunstnerisk leder, Danser, Scenekunstner, Billedkunstner
Nasjonalitet Dansk
Kjønn Kvinne
Epost annika@kassandra-production.dk
Address Århus, Danmark
Nettsted Kassandra Production
Les mer

Annika B. Lewis er utdannet billedkunstner og hun har studert det fysiske laboriatorieteatertradisjonen ved Larssonns TeaterAkademi i Sverige, ved Istituto di Arte Scenica i Italia, og hun har tatt en etterutdannelse ved Scut/gitis - den statlige teaterskolen i Moskva.

Annika B. Lewis har arbeidet med forskjellige scenekunstgrupper både i Danmark og utenfor. Hun arbeider som frilans skuespiller, koreograf og performanceskuespiller. I 2007 vant hun Robert Modavi Winery Kulturpris. Hun har vært kapellmester og sanger i orkestret Felicia i 1997, hun er også artist og sanger i kabaretorkestret AnniQa.

Kilde: Kassandra Production, http://www.kassandra-production.dk/, 21.11.2010, http://www.kassandra-production.dk/sider/annika.htm

Medvirket i produksjoner (2)
Tittel Premiere Rolle
Blendverk () 24. jun. 2005 Hovedprodusent, Aktør, Konsept/Ide
Blændværk (Kassandra Production) 2003 Regi, Konsept/Ide, Skuespiller, Video/Film
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler