Morten Halle

Født7. okt. 1957
FunksjonerKomponist, Musiker
NasjonalitetNorsk
KjønnMann

Om Morten Halle

Morten Halle (født 1957 i Oslo) er jazzmusiker (saksofon) og komponist. Han har deltatt i teaterproduksjoner for Riksteatret, Oslo Nye Teater, Radioteatret og Festspillene i Bergen, deriblant Oscar og den rosa dama på Det Norske Teatret, Chet spiller ikke her på Radioteatret og Drømmecontainer'n på Teater Innlandet.

Ove Alexander Jamt Dahl, Morten Halle, Christine Lohre og Olav Nordhagen mottok Heddaprisen 2017 i klassen for beste audiovisuelle design for henholdsvis videodesign, lyddesign, scenografi og lysdesign i forestillingen Rekyl, produsert av Teater Innlandet i samarbeid med Nordland Teater og Franzisca Aarflot Produksjoner.

Les mer

Tilknyttet

Vis alle

Medvirkende i

Vis alle

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Utmerkelser

  • Heddaprisen 2017
   Tildelt pris i kategorien Beste audiovisuell design
  • Heddaprisen 2017
   Nominert i kategorien Beste audiovisuell design

  Mer om Morten Halle

  Heddajuryen oppga følgende begrunnelse for prisen til Dahl, Halle, Lohre og Nordhagen:

  "Når teater er på sitt beste, flyter de enkelte elementene sammen til en enhet. Da får vi en opplevelse av akkurat slik måtte dette stykket formidles akkurat nå. Årets vinner i kategorien audiovisuell design er liten av format, men stor i kunstnerisk evne. I tett samspill med de øvrige delene av forestillingen skaper scenografi, video- og lysdesign bilder som både antyder og utvider forståelsen av innholdet. Musikk og lyddesign inngår i en helhet der dramatikk og ømhet, eventyrlyst og savn finner sitt uttrykk uten at effektene blir overdrevet."

  KILDER: 

  Heddaprisen, heddaprisen.no, 19.06.2017, https://www.heddaprisen.no/vinnere/2017

  Heddaprisen, www.heddaprisen.no, https://www.heddaprisen.no/nominerte/2017

  Alle tilknytninger

  Medvirket i