Snorre Eirik Hvamen

Født1. jan. 1974
FunksjonerSkuespiller, Produsent, Kunstner
NasjonalitetNorsk
KjønnMann
Eposthvamen@online.no

Om Snorre Eirik Hvamen

Snorre Eirik Hvamen er skuespiller og billedkunstner,  utdannet ved Akademi for Scenekunskunst i Fredrikstad. Hvamen er født i Molde i 1974 og bor og arbeider i Oslo. Sammen med Kjetil Skøien og Morten Traavik utgjør han gruppen TYNSET FM.

Les mer

Tilknyttet

Vis alle

Medvirkende i

Vis alle

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Mer om Snorre Eirik Hvamen

I tillegg til egen kunstproduksjon, har Snorre Eirik Hvamen vært produsent for en rekke prosjekter. Til hans egne prosjekter hører Window-Shopping og prosjektet L-O-K-A-L-T: Lokal Lyd som realiseres (i perioden 2006 -2008). I Hvamens arbeider står formidling og tilegnelse av kunnskap sentralt. Det samme gjør bevisstheten om hvordan vi oppfatter og forstår våre omgivelser samt språk i det offenlige rom. Snorre Eirik Hvamen har også turnert med Den kulturelle skolesekken, blant annet med prosjektet Det avlyttede kjøkken.

Sammen med Torkil Sandsund, Henning Gärtner, Elin Høyland, Baran Kurd, Petter Goldstine og Miriam Prestøy Lie har Snorre Hvamen vært ansvarlig for det såkalte Podium, prøvescene for livekunst i lokalene til Galleri Hausmania BA i Oslo.

Kilde 1:Hjem, http://www.hendelser.com/index.html, 11.10.2010, http://www.hendelser.com/page1.html

Kilde 2:Norsk kulturråd - Norsk kulturråds forside, http://www.kulturrad.no/, 11.10.2010,  http://www.kulturrad.no/fagomrader/scenekunst/podium-utvider-pa-hausmania-/

Alle tilknytninger

Medvirket i