Hans-Christian Nitter

Hans-Christian Nitter er norsk musiker, klassisk gitarist og komponist. Nitter er utdannet ved London College of Music og ved Universitetet i Tromsø.

Informasjon

(Objekt ID 11082)
Objekttype Person
Funksjoner Musiker
Nasjonalitet Norsk
Kjønn Mann
Epost hcn@tkg.no.
Address Tromsø
Les mer

Hans-Christian Nitter skrev musikken til stykket Disabled by Love i 2001 og musikken til musikalen First Love & First Blood med Stephen Wrentmore som regissør som ble satt opp ved Bridewell Theatre i London i 2002.

Nitter stod ansvarlig og kunstnerisk ansvarlig for Midnattsol Musikkfestival i 2003 og har siden jobbet med større og mindre prosjekter, bl.a. Millennium Suite med Carlos Bonell og Elisa Perez-Saponi, Et Familieportrett med Maja Bohne Johnsen og to prosjekter for den Kulturelle Spaserstokken i Tromsø kommune.

Nitter har jobbet på to av vandreforestillingene til Haugen Produksjoner, samt skrev musikken og spilte gitar på Haugen Produksjoner sin danseteaterforestilling FRØ, FRØ, FRØ i 2010. Han driver Tromsø Klassiske Gitarskole og jobber ellers som freelance gitarist.

Kilde: Personlig e-post fra Haugen Produksjoner, 17.2.2011

Utdanning

London College of Music

Universitetet i Tromsø.

Medvirket i produksjoner (3)
Tittel Premiere Rolle
Frø Frø Frø (Haugen Produksjoner) 3. des. 2010 Komposisjon, Musikkarrangement, Musiker
Den Som Ser (Haugen Produksjoner) 4. sep. 2010 Musiker
Reisen i Engledalen (Haugen Produksjoner) 20. jun. 2009 Musiker
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler