Siri Therese Thuen

Født1. jan. 1973
FunksjonerSkuespiller, Sanger, Skribent
NasjonalitetNorsk
KjønnKvinne
NettstedSiri Therese Thuen

Om Siri Therese Thuen

Siri Therese Thuen er norsk skuespiller og skribent. Siri Therese Thuen arbeider som skuespiller, forteller, sanger, komiker, sufflør og kåsør. Thuen har bred erfaring fra administrasjon og arrangement.

Les mer

Tilknyttet

Vis alle

Medvirkende i

Vis alle

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Mer om Siri Therese Thuen

Siri Therese Thuen har vært skuespiller bl.a i sine egenproduserte enaktere "Glamour eller gla' mor?" og "Siri og Cathrine rydder i arkivet".

lhuen har vært Leid inn i flere semiproffesjonelle produksjoner som ung voksen. Spilte i kortfilmen "Under the surface" i 2008, og som statist på HTs Lysistrata i 2010. Et utdrag fra førstnevnte enakter vant pris på Høylandet i 2009. Thuen er aktiv forteller i Pratmakeran fortellerklubb, med improviserte fortellinger som spesialitet.

Kursholder i improvisasjonsfortelling og instruktør for barneteateret "Lille HT". Thuen er sanger med musikalutdanning, og selvutdannet komiker. Sufflør med erfaring fra flere teater, men oftest ved Hålogaland Teater. Leverer kåseri til Norgesglasset på Nrk P1. Siri Therese Thuen  har bred erfaring fra teateradministrasjon og kulturarrangemente.

Kilde: Siri Therese Thuen, 27.1.11

Alle tilknytninger

Medvirket i