Maiken Garder

Født1. mai. 1977
FunksjonerRegissør, Instruktør
NasjonalitetNorsk
KjønnKvinne
Epostmaiken@maikengarder.no
NettstedMaiken Garder

Om Maiken Garder

Maiken Garder, norsk sceneinstruktør, er utdannet regissør ved teaterskolen Rose Bruford College i London hvor hun gikk ut med en Bachelorgrad i 1999. Fra London har hun blant annet erfaring fra friteatergruppen Hydrae Productions og produksjonsselskapet The Offline Editing Company. I Norge har hun arbeidet som regional sceneinstruktør i Lofoten og siden 2009 som produsent for Dansearena nord.

Les mer

Tilknyttet

Vis alle

Medvirkende i

Vis alle

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Mer om Maiken Garder

  Maiken Garder startet sin teatervirksomhet som 5-åring i Annelene Sett Gjessings Teateraktivitene for barn og unge i Asker. På International Baccalaureate-linjen ved Skagerak International School i Sandefjord var drama valgfag utslagsgivende for den videre karrieren. Etter endt utdannelse i regi fra Rose Bruford College i London ble Nord-Norge arbeidsstedet. Først i Lofoten som regional sceneinstruktør og senere Hammerfest som produsent hos Dansearena nord.

  I samarbeid med billedkunstner Ragnhild Lie var Garder i 2006-2007 involvert i stedsutviklingsprosjektet Prosjekt Vill Vest, som hadde som mål å bidra til at Leknes by skulle få en identitet utover det å være et handelssentrum. Prosjektet hadde fokus på kunst og kultur og var støttet av blant annet Vestvågøy kommune og Leknes Næringslivsforening.
  Maiken Garder er spesielt opptatt av kulturens rolle i å skape og opprettholde et levekraftig lokalsamfunn.

  Som produsent for Dansearena nord er Maiken Garder involvert i flere prosjekter i Nord-Norge og Barentsregionen. Blant annet jobber hun tett opp mot DanseFestival Barents.

  Kilde:

  epost fra Maiken Garder, 13.10.2011

  Alle tilknytninger

  Medvirket i