Buelens Paulina

Plakat for Buelens Paulinas produksjon Endless Medication (2003).

Buelens Paulina er et scenekunstkompani som opprinnelig bestod av de to belgiske scenekunstnerne Manah Depauw og Marijs Boulogne. Buelens Paulina fikk stor suksess med forestillingen Endless Medication i 2003. Denne forestillingen var Buelens Paulinas første forestilling. Etter at kompaniet ble oppløst, var forestillingen Endless Medication utilgjengelig i flere år. Marijs Boulogne fikk imidlertid rettighetene til å sette opp forestillingen på engelsk, og arbeider fortsatt under navnet Buelens Paulina.

Kilde: IdaLou Larsen, http://www.idalou.no/#idalouTo kvinner 31.01.2009, 

http://www.idalou.no/pub/idalou/kritikker/?aid=502#idalou, 27.10.2010

Les mer

Maridalsspillet

Fotografi fra produksjonen Maridalsspillet (2007)

Styret i Maridalsspillet arrangerer hvert år på sensommeren det historiske friluftsspillet Maridalsspillet ved ruinene ved St. Margaretakirken i Maridalen.

Les mer

Dukkenikkerne

Fotografi fra Dukkenikkernes produksjon Baron von Himmelvlogens luftige reise (2002).

Dukkenikkerne ble etablert i Bodø 1985 av Jack Markussen, Anne Helgesen og Heidi Mæland. I 1993 flyttet primus motor Jack Markussen til Bergen med gruppen. Dukkenikkerne har i årenes løp produsert over 30 forestillinger og har siden oppstarten i Bergen hatt eget verksted i hjertet av byen.

Les mer

Steffi Lund

Fotografi fra Steffi Lund og Turid Ouslands produksjon Dråpene (2000)

Steffi Lund er navnet på enkeltpersonsforetaket til den norske danseren, kunstneren og koreografen Steffi Lund. Lund er utdannet ved Danseloftet og ved Kunsthøgskolen i Amsterdam, avdelingen for ny dans og koreografi (1984-1988).

Les mer