BIT Teatergarasjen

Plakat for Campos produksjon Jake & Pete's big reconciliation attempt for the disputas from the past

BIT Teatergarasjen er et programmerende teater som co-produserer og presenterer norsk og internasjonal scenekunst og vektlegger særlig prosjekter som stimulerer til internasjonalt samarbeid og arbeid på tvers av kunstneriske sjangre.

BIT arrangerer biennalene METEOR (teater) og Oktoberdans(dans).

Produksjonene som vises på denne siden er produksjonene BIT Teatergarasjen har co-produsert. Vil du se fullstendige spilleplaner, gå inn på hvert enkelt spillested.

Les mer

Teaterhuset Avant Garden

Plakat for  Ivar Furre Aams produksjon Stammen (2016)

Teaterhuset Avant Garden er Trondheim og Midt-Norges hovedscene for prosjektbasert og turnerende scenekunst. Kunstnerisk og daglig leder er Per Ananiassen.

Produksjonene som vises på denne siden er produksjonene Teaterhuset Avant Garden har coprodusert. Vil du se fullstendige spilleplaner, gå inn på hvert enkelt spillested.

Les mer

Dans & Toner

Fotografi fra Dans & Toners produksjon Twisted (2008)

Dans & Toner er et norsk danse- og musikkkompani, som har spesialisert seg på formidling av levende dansekunst til nyskapt musikk for barn og ungdom.

Dans & Toner produserer og reiser på turneer kontinuerlig. Turneene arrangeres både av kompaniet selv og i samarbeid med fylkeskommuner gjennom Den Kulturelle Skolesekken. De aktuelle forestillingene er godkjent av Norsk Scenekunstbruk.

Kompaniet har en målsetning om å gi kunstneriske opplevelser til et bredt publikum. Gruppen har de senere årene spilt for nærmere 270 000 barn og ungdom.

Les mer

Hollow Creature

Fotografi fra Hollow Creatures produksjon Tigerhagen

Hollow Creature ble etablert i 1997 av Kirsti Ladegård og Gerd Zoe Christiansen. Scenekunstgruppen er en figurteatergruppe, som også arbeider tverrkunstnerisk. I de forskjellige produksjonene knytter de til seg forskjellige kunstnere.

Hollow Creature ønsker å skape et sterkt visuelt og auditivt uttrykk. Mellom 1998 og 2001 lagde Hollow Creature en triologi basert på Kathy Ackers tekster. Forestillingene var Persona i 1998, Store forventninger i 1999 og Tigerhagen i 2000.

Kilde:

Hollow Creature, 30.11.2010 http://www.hollowcreature.no/

Les mer