Elevator Repair Service

Elevator Repair Service (ERS) er et New York-basert teaterkompani opprettet av regissør John Collins og en gruppe skuespillere i 1991. Gruppen jobber i kollektive prosesser og har ofte visninger for publikum underveis for tilbakemelding. Elevator Repair Service turnerer både i USA og Europa med sine produksjoner.

Informasjon

(Objekt ID 4736)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som ERS
Organisasjonstype Teatergruppe
Hovedfokus Teater
Nettsted ERS

Kontaktinformasjon

Adresse New York, Amerikas forente stater

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Elevator Repair Service garanterer originale teaterforestillinger basert på litteratur, film, TV og eksisterende tekstmateriale. ERS-stilen kombinerer tradisjonelt drama og slapstick-komedie, høyteknologisk og lavteknologisk design og en svært raffinert, særegen tilnærming til koreografi.

Kompaniets nyeste arbeider fokuserer på klassisk litteratur, med en dramatisering av Henry James-romanen Tommeskruen, og nå også F. Scott Fitzgeralds Den store Gatsby. Under kunstnerisk ledelse av de samarbeidende lederne John Collins og Steve Bodow, har kompaniet hatt forestillinger i hele New York i tillegg til utstrakt turnering i Europa og Nord-Amerika.

ERS har satt en standard for eksperimentelt teater i New Yorks teaterhistorie og har blitt kritikerrost mange ganger nasjonalt og internasjonalt. I 1998 opptrådte ERS på KunstenFESTIVALdesArts med Cab Legs, en forestilling som ble varmt mottatt av både publikum og kritikere.

Egne produksjoner
Tittel Premiere
Gatz – 7. des. 2006
Tilknyttede personer
John Collins – Kunstnerisk leder
Liza Zapol – Administrativ leder