Elevator Repair Service

Også kjent somERS
OrganisasjonstypeTeatergruppe
HovedfokusTeater
NettstedERS

Om Elevator Repair Service

Elevator Repair Service (ERS) er et New York-basert teaterkompani opprettet av regissør John Collins og en gruppe skuespillere i 1991. Gruppen jobber i kollektive prosesser og har ofte visninger for publikum underveis for tilbakemelding. Elevator Repair Service turnerer både i USA og Europa med sine produksjoner.

Les mer

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Egne produksjoner

  • Gatz (7. des. 2006)

Tilknyttet

Mer om Elevator Repair Service

Elevator Repair Service garanterer originale teaterforestillinger basert på litteratur, film, TV og eksisterende tekstmateriale. ERS-stilen kombinerer tradisjonelt drama og slapstick-komedie, høyteknologisk og lavteknologisk design og en svært raffinert, særegen tilnærming til koreografi.

Kompaniets nyeste arbeider fokuserer på klassisk litteratur, med en dramatisering av Henry James-romanen Tommeskruen, og nå også F. Scott Fitzgeralds Den store Gatsby. Under kunstnerisk ledelse av de samarbeidende lederne John Collins og Steve Bodow, har kompaniet hatt forestillinger i hele New York i tillegg til utstrakt turnering i Europa og Nord-Amerika.

ERS har satt en standard for eksperimentelt teater i New Yorks teaterhistorie og har blitt kritikerrost mange ganger nasjonalt og internasjonalt. I 1998 opptrådte ERS på KunstenFESTIVALdesArts med Cab Legs, en forestilling som ble varmt mottatt av både publikum og kritikere.