Klomadu Teater

Også kjent somKlomadu Teater
OrganisasjonstypeTeatergruppe
HovedfokusFigurteater, Barn og unge
Etablert1983
Epostni-eng@online.no
NettstedKlomadu Teater
UttrykksformerFigurteater, Teater

Om Klomadu Teater

Klomadu Teater er en teatergruppe som ble etablert på Hamar i 1983 av Nina Engelund og Andreas Jaggi. Klomadu Teater har produsert teaterproduksjoner hovedsakelig for barn og unge. Kompaniet har også vært med på å skape store utendørs samproduksjoner. Teatergruppen spilt sin til nå siste forestilling i 2003, men er ikke offisielt avviklet.

Les mer

  • Images (0)
  • Video (0)
  • Audio (0)
  • Files (0)

Egne produksjoner

Vis mindre

Vis alle

Tilknyttet

Vis mindre

Vis alle

Mer om Klomadu Teater

Klomadu Teater henter stoff fra myter, eventyr og litteratur, og er opptatt av å utvikle ny dramatikk for barn og unge. Barns fantasi, lek og tankeverden er utgangspunkt for Klomadu Teaters forestillinger.

Klomadu Teater søker å skape et organisk møte i formspråk hentet fra forskjellige teaterformer - som figurer, masker, skygger, mime og klassisk teater. Formspråket forsterker forestillingens intensjon, og gir et variert og helhetlig visuelt uttrykk i hver enkelt forestilling.

De fleste av Klomadus produksjoner blir spilt på turneer over hele landet.

KILDER:

Danse- og teatersentrum, danseogteatersentrum.no, 14.12.2010, http://www.danseogteatersentrum.no/sck/members.shtml?lang=nor&sam=&cat=&gen=&cou=&cri=Klomadu%20Teater&act=apre&typ=per&aid=24

Danse- og teatersentrum, Teatersentrum Forestillingskatalog 1988, 07.01.2014

Gundersen, Svein: Klomadu Teater, Drama, 2000