Vértice Brasil

Vértice Brasil har som mål å være en brasiliansk utgave av The Magdalena Project, et internasjonalt kvinnenettverk innen samtidsteater. Annet hvert år arrangerer Vértice Brasil et kvinneteatermøte og en festival i Florianópolis, der kunstnere fra Brasil og resten av verden samles.

Informasjon

(Objekt ID 11487)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som The Magdalena Project Brazil
Organisasjonstype Nettverksorganisasjon, Festival
Hovedfokus Teater, Performance
Etablert 1. jan. 2008
Epost contato@verticebrasil.net
Nettsted Vértice Brasil

Kontaktinformasjon

Adresse Florianópolis, Brasil
E-post contato@verticebrasil.net

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Ideen til en brasiliansk versjon av The Magdalena Project oppsto i 2004, da eventarrangøren Marisa Naspolini deltok på Roots in Transit, i Holstebro, Danmark. Siden da har hun vært engasjert i å legge til rette for møter, diskusjon og utveksling mellom kvinnelige skuespillere, regissører og forskere fra Florianópolis om spørsmålene som blir tatt opp av The Magdalena Project.

Med gjennomføringen av Vértice Brasil 2008, har nettverket blitt definitivt etablert i Brasil, i samarbeid med Jill Greenhalgh og Julia Varley, som var med på å grunnlegge det. Prosjektet har som mål å delta aktivt og oppdatert i de mange partnerskapene mellom brasilianske og utenlandske kunstnere i sammenhenger skapt av The Magdalena Project og Vértice Brasil.

Kilde: Vértice Brasil, verticebrasil.net, 22.03.2011, http://www.verticebrasil.net/english/magdalena.html

Spillesteder (1)
Spilleplan
Tittel Premiere
Mitt liv som mann – 21. jul. 2010 – Grenland Friteater
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler