Dance Agency TsEKh

Dance Agency TsEKh (ЦЕХ) startet i 2000 da uavhengige dansere og koreografer i Moskva stiftet den kunstneriske foreningen TsEKh, og med det åpnet et rom for eksperimentering og nyskapning. Foreningen lanserte prosjektet Saturdays in TsEKh som for første gang ga Moskva-publikum jevnlig tilgang til danseteatrenes arbeid.

Byråene TsEKh og Kinoteatr.doc leier ut og kuraterer scenen Aktovy Zal i The Paper Factory.

Informasjon

(Objekt ID 11260)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som TsEKh/ЦЕХ
Organisasjonstype Interesseorganisasjon, Kunstnergruppe, Kompetansesenter, Nettverksorganisasjon
Hovedfokus Dans
Etablert 1. jan. 2000
Epost info@tsekh.ru
Nettsted ЦЕХ, PROEKT_FABRIKA, АКТОВЫЙ ЗАЛ

Kontaktinformasjon

Adresse Perevedenovskiy pereulok, 18, 105082 Moskva, Russland
E-post info@tsekh.ru

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

I 2001, med støtte fra Ford Foundation, ble foreningen utviklet til det ikke-kommersielle partnerskapet Dance Agency TsEKh. Byråets formål er å etablere fruktbare kunstneriske miljøer og effektiv infrastruktur for samtidsdans i Russland.

Byrået er medlem av en rekke nasjonale og internasjonale nettverk. I 2002 var TsEKh blant initiativtakerne til Russian Dance Theatres Network, som omfatter byer som Arkhangelsk, Ekaterinburg, Krasnoyarsk, Kaliningrad, Novosibirsk, Saransk, St. Petersburg, Yarolsavl og Moskva.

Byrået TsEKh representerer interessene til russiske dansere, koreografer og utøvere på et lokalt, regional og internasjonalt nivå. Aktivitetene i regi av TsEKh legger vekt på det uavhengige og nyskapende aspektet i russisk danseteater av i dag, en kunstform som er en viktig og integrert del av russisk kultur.

Kilde: ЦЕХ, tsekh.com, 10.03.2011, http://www.tsekh.com/about.php

Spillesteder (1)
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler