Siri Therese Thuen

Siri Therese Thuen, norsk skuespiller og skribent. Siri Therese Thuen arbeider som skuespiller, forteller, sanger, komiker, sufflør og kåsør. Thuen har bred erfaring fra administrasjon og arrangement. Siri Therese Thuen har vært skuespiller bl.a i sine egenproduserte enaktere "Glamour eller gla' mor?" og "Siri og Cathrine rydder i arkivet"

Informasjon

(Objekt ID 11002)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Produserende
Hovedfokus Underholdning
Etablert 13. aug. 1997
Epost siriebest@hotmail.com
Nettsted Siri Therese Thuen

Kontaktinformasjon

Adresse Tromsø
E-post siriebest@hotmail.com
Telefon 90870059

Annen informasjon

Organisasjonsform Enkeltpersonsforetak/ENK
Organization number 979 131 003
Les mer

Thuen har vært Leid inn i flere semiproffesjonelle produksjoner som ung voksen. Spilte i kortfilmen "Under the surface" i 2008, og som statist på HTs Lysistrata i 2010. Et utdrag fra førstnevnte enakter vant pris på Høylandet i 2009. Thuen er aktiv forteller i Pratmakeran fortellerklubb, med improviserte fortellinger som spesialitet.
Kursholder i improvisasjonsfortelling og instruktør for barneteateret "Lille HT". Thuen er sanger med musikalutdanning, og selvutdannet komiker. Sufflør med erfaring fra flere teater, men oftest ved Hålogaland Teater. Leverer kåseri til Norgesglasset på Nrk P1. Siri Therese Thuen  har bred erfaring fra teateradministrasjon og kulturarrangemente.
Kilde: Siri Therese Thuen, 27.1.11

Egne produksjoner (2)
Tilknyttede personer (1)
Siri Therese Thuen – Kunstnerisk leder
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler