Tang Fu Kuen

I sine tekster uttrykker Tang Fu Kuen klare standpunkt i forhold til interkulturalisme innen dans og performance sett fra et asiatisk synspunkt. Han har stor kjennskap til samtidsdansfeltet i Europa og Asia og arbeider med og for en større utveksling av dans og performance mellom de to kontinentene.

Kilde: BIT Teatergarasjen, Oktoberdans 2008. 12.08.2010: http://www.bit-teatergarasjen.no -arkiv

Informasjon

(Objekt ID 3574)
Objekttype Person
Funksjoner Kunstnerisk leder, Dramaturg, Kurator, Kritiker
Nasjonalitet Singapore
Kjønn Mann
Les mer

Tang Fu Kuen har bakgrunn fra studier i media og kulturteori ved Goldsmiths College ved universitetet i London og fra teater- og litteraturstudier ved National University i Singapore. Siden slutten av 1990-tallet har han skrevet dansekritikk under navnet Deng Fuquan for The Arts Magazine, Singapore sin hovedavis The Straits Times og for Arts Journal i Taiwan. Tang Fu Kuen er skribent for magasinene Ballet Tanz og Performance Research og var med på å starte nettsiden Raft – a temporary platform for contemporary questions (http://raft.idanca.net/)

Tilknyttet (1)
Medvirket i produksjoner (4)
Tittel Premiere Rolle
Realness: Luk Kreung () 26. okt. 2022 Kurator
Corponomy () 14. mar. 2019 Dramaturg
Listen for the body of the other - on choreography, relations and diversity (BIT Teatergarasjen) 23. okt. 2008 Annet
Listen for the body of the other (BIT Teatergarasjen) 23. okt. 2008 Annet
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler