Jennifer Dubreuil Houthemann

FunksjonerDanser
NasjonalitetFransk
KjønnKvinne

Om Jennifer Dubreuil Houthemann

Jennifer Dubreuil Houthemann er fra Brest i Frankrike. Hun er utdannet i klassisk ballett fra Conservatoire de Brest og Ecole du Ballet du Nord (2000–04). I august 2009 begynte Jennifer Dubreuil Houthemann som danser i Carte Blanche.

Les mer

Medvirkende i

Vis alle

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Mer om Jennifer Dubreuil Houthemann

  Jennifer Dubreuil Houthemann begynte å danse allerede som 5-åring og danset klassisk dans fra hun var 7 til hun var 12 år gammel. Siden gikk hun på samtidsdanslinjen på Conservatoire National Supérieur de Musique et de Dance de Lyon.

  I 2007 – 2009 har Jennifer Dubreuil Houthemann vært medlem av D.A.N.C.E (Dance Apprentice Network aCross Europe) og arbeidet under ledelse av William Forsythe, Wayne McGregor, Frederic Flamand og Angelin Preljocaj.

  I tillegg til danseutdanningen har Houthemann en bachelor i litteratur og har studert både anatomi, musikk og dansehistorie.

  Jennifer Dubreuil Houthemann har koreografert siden 2005 og har samarbeidet mye med musikere. Blant annet koreograferte hun en solo til "Romeo og Julie" av Tsjaijkovskij for danser, altsanger og piano (2005/07) og i 2008 samarbeidet hun med musikere i Ensemble Carpe diem under Festival Berlioz i Frankrike.

  Jobben i Carte Blanche er Jennifer Dubreuil Houthemanns første faste fulltidsjobb som danser.

  Kilde: Carte Blanche. 26.03.2010: http://www.carteblanche.no/om-oss/dansere-no/jennifer-dubreutil-houthemann.html

  Medvirket i