Tittel Filtype Publiseringsdato Last ned
Intervju i Familien med Anne Katrine Haugen og Liv Hanne Haugen av Turid S. Rivertz Vatne pdf jul. 2006 Last ned

Anne Katrine Haugen

Anne Katrine Haugen, norsk koreograf og danser. Utdannet ved London Studio Center og London Contemporary Dance School. Anne Katrine er frilans danser/koreograf og bor i Tromsø.

Informasjon

(Objekt ID 1222)
Objekttype Person
Født 25. nov. 1966
Funksjoner Koreograf, Danser, Pedagog
Nasjonalitet Norsk
Kjønn Kvinne
Medlem av Norske Dansekunstnere (NoDa), Annet
Epost annekatrinehaugen@gmail.com
Address Tromsø
Nettsted RadArt
Les mer

Anne Katrine Haugen arbeidet med den nederlandske koreografen Angelika Oei i alle hennes produksjoner og dansefilmer fra 1991-98. Disse ble vist og turnert i hele Europa, Canada og USA. Fra 1998-2003 jobbet hun med Stellaris Dans Teater. Egne koreografier og produksjoner er bl.a, ”Søstre” sammen med Liv Hanne Haugen som ble vist ca 180 ganger, DKS og Riksteaterturne, og ”Ulv i Skoen” samarbeid med Reidar Sjøset og Tone Bolstad Fløde, premiere okt 06 på Kulturhuset i Tromsø og turne i Finnmark Den Kulturelle Skolesekken sept 07 og Vest-Agder Fylkeskommune sept 08.

Vandreforestillingene ”Mátki = Reisen” og ”Reisen I Engledalen” sammen med Heidi Haaker og flere utøvere på Riddu Riddu 07 og Skibotn 09. ”Joik”, sammarbeid med Mikkel Gaup, Marit Hætta Øverli og regi Kåre Nybakk, hadde premiere på Nordlysfestivalen 09, oppkjøpt av Alta, Den Kulturelle Skolesekken feb 2010 og kveldsforestilling Alta. Anne Katrine og Liv Hanne Haugen grunnla og stiftet Haugen Produksjoner i 2003. Anne Katrine var også med og stiftet RadArt.

Utdanning

1987-1989 London Studio Center

1989-1991 London Contemporary Dance School.

Tilknyttet (1)