NONcompany

Fotografi fra NONcompanys produksjon Rekonstruksjoner (2010)

NONcompany er et tverrestetisk scenekunstkompani etablert i 2002 og basert i Bergen. Gruppen består av en kjerne kunstnere fra forskjellige felt innen musikk og lyd, design og teater. Utover dette knytter de også til seg kunstnere til de enkelte prosjektene, så som skuespillere, forfattere, musikere, videokunstnere, designere og personer med spesiell kompetanse innen områder de har jobbet med.

Les mer

ICB Produksjoner

Cecilie Bertrán de Lis (ICB Productions) er enkeltpersonforetaket til danser og koreograf Inger Cecilie Bertrán De Lis.

Les mer

Klomadu Teater

Fotografi fra Klomadu Teaters produksjon "Litt parfymert virkelighet"

Klomadu Teater er en teatergruppe som ble etablert på Hamar i 1983 Klomadu Teater har produsert teaterproduksjoner hovedsakelig for barn og unge. Kompaniet har også vært med på å skape store utendørs samproduksjoner.

Les mer

Oslo Nye Teater

Oslo Nye Teater er et moderne hovedstadsteater. Det ligger sentralt plassert i sentrum av Oslo, og består av fire scener i tre teaterhus: Oslo Nye Hovedscenen (Rosenkrantzgate 10), Oslo Nye Centralteatret (Akersgata 38) med Teaterkjeller'n i underetasjen, og Oslo Nye Trikkestallen (Torshovgata 33).

Oslo Nye Teater ble etablert i 1959, etter en sammenslåing av Det Nye Teater og Folketeatret.

6. oktober 2011 ble det gjennomført en import av ONTs repertoardatabase til Scenewebdatabasen. Under finner du en liste over alle produksjonene som har vært satt opp av og på Oslo Nye Teater gjennom tidene. Produksjonene ligger i omvendt kronologisk rekkefølge. Med forbehold om feil og mangler.

Les mer