Trøndelag Teater

Trøndelag Teater

Trøndelag Teater er et regionteater i Trondheim, Norges nest største landsdelsteater. Teatret ble stiftet i 1937, men teaterhuset der teatret holder til, var i bruk som teater også før dette.

25. juni 2015 ble importen av Trøndelag Teaters repertoardatabase til Scenewebdatabasen ferdigstilt. Under finner du en liste over alle produksjonene som har vært satt opp av og på Trøndelag Teater gjennom tidene. Produksjonene ligger i omvendt kronologisk rekkefølge. Med forbehold om feil og mangler.

Les mer

Jo Strømgren Kompani

Fotografi fra Jo Strømgren Kompanis produksjon A Dance Tribute to Ping Pong (2011)

Målsetningen til Jo Strømgren Kompani, etablert i 1998, er å produsere et vidt spekter av innovative og inspirerende forestillinger av Jo Strømgren for nasjonale og internasjonale spillesteder.

JSKs nye hjemmescene i Oslo er Operahuset. En langsiktig avtale sikrer omlag 20 forestillinger i året, fordelt på repertoar og premierer. Dette sammenfaller med Jo Strømgrens utnevnelse som huskoreograf for Nasjonalballetten.

Identiteten til kompaniets forestillinger formes av medlemmenes engasjement, som med sine fysiske forutsetninger gir kreativitet til det koreografiske materialet. Kompaniet har utviklet seg raskt til å bli et av de ledende innen samtidsdans i Norge.

Les mer

Klomadu Teater

Fotografi fra Klomadu Teaters produksjon "Litt parfymert virkelighet"

Klomadu Teater er en teatergruppe som ble etablert på Hamar i 1983 Klomadu Teater har produsert teaterproduksjoner hovedsakelig for barn og unge. Kompaniet har også vært med på å skape store utendørs samproduksjoner.

Les mer

BIT/Bergen Internasjonale Teaterfestival

Dokumentasjonsvideo av produksjonen Alt (1988) av Baktruppen (08.10.1988)

Bergen Internasjonale Teaterfestival var en festival som var forløperen til BIT Teatergarasjen. Bergen Internasjonale Teaterfestival var en festivale for teater, dans og musikkteater fra hele verden, den ble arrangert for første gang i 1984.

Bergen Internasjonale Teaterfestivals årlige festival ble kalt Teatertreff.

Produksjonene som vises på denne siden er produksjonene Bergen Internasjonale Teaterfestival har coprodusert. Vil du se fullstendige spilleplaner, gå inn på hvert enkelt spillested.

Les mer