Rimfrost Teaterensemble

Også kjent somRimfrost Theatre Ensemble
OrganisasjonstypeTeatergruppe
HovedfokusTeater
Etablert2006
Epostkristine_tunheim@yahoo.no
NettstedRimfrost Teaterensemble

Om Rimfrost Teaterensemble

Rimfrost Teaterensemble er et profesjonelt teaterkompani startet i 2006. Ensemblet er lokalisert i Øverbotn på Senja, og består av fire skuespillere med utdanning fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag og LIPA i Liverpool.


Les mer

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Utmerkelser

  Tilknyttet

  Mer om Rimfrost Teaterensemble

  Rimfrost Teaterensemble har et mål om å skape stor kunst på små
  plasser, og på sikt skape et etablert friteater på Senja. Rimfrosts produksjoner kjennetegnes av tett ensemblearbeid og den kreativt skapende skuespilleren.

  Nordnorsk kultur og ny dramatikk er en drivkraft for ensemblet, i symbiose med varierte metoder som performance, buffons, masketeater og andre fysiske og visuelle teateruttrykk. Nærhet til naturen er viktig for Rimfrost, og teateret bruker ofte naturen både til valg av spillested, eller som referanseramme for sitt arbeide. Rimfrost Teaterensemble arbeider bevisst med det kollektive uttrykk i scenekunsten. På denne måten forsker ensemblet i kunstneriske uttrykk, samfunnet, mennesker og scenekunsten.

  Rimfrost Teaterensemble har flere store forestillinger og turneer bak seg, og har blant andre samarbeidet med Hans Kristian Eriksen, Adam Nordin, Ola Bremnes, Pål Moddi Knutsen og Bjørn Nitteberg.

  kilde:

  Epost fra Daglig leder Kristine Myhre Tunheim, 17.11.2010