La Compagnia delle Formiche/Teatro dei Borgia

La Compagnia delle Formiche/Teatro dei Borgia er et italiensk teaterkompani grunnlagt av Gianpiero Borgia i 2001, som samler kunstnere fra forskjellige europeiske land, som alle er utdannet innen russisk teatertradisjon.

La Compagnia delle Formiche/Teatro dei Borgia produserer og gjennomfører forestillinger, utdanningsprosjekter og teateropplevelser. Det er basert i Bari i Sør-Italia, og arbeider på et internasjonalt nivå.

Informasjon

(Objekt ID 8405)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Teatergruppe
Hovedfokus Teater
Etablert 1. jun. 2001
Epost promotion@teatrodeiborgia.org
Nettsted Teatro dei Borgia

Kontaktinformasjon

Adresse Viale E.Fieramosca, 167 Corato, Italia
E-post promotion@teatrodeiborgia.org

Annen informasjon

Organisasjonsform Aksjeselskap/AS eller ASA
Les mer

La Compagnia delle Formiche/Teatro dei Borgia har produsert forestillinger i Italia og utenlands og har deltatt i nasjonale og internasjonale festivaler, som Festival dei Due Mondi i Spoleto, International Fringe Festival i Edinburgh, Festival Toscana delle Culture i Arcidosso og Festival Methodica i Stockholm.

Kilde: Teatro dei Borgia, teatrodeiborgia.org, 07.11.2010, http://www.teatrodeiborgia.org/5/CHI%20SIAMO/4430/4505/2076/LACOMPAGNIA.aspx

Egne produksjoner (1)
Tittel Premiere
En hores kall
Spilleplan
Tittel Premiere
En hores kall – 7. mai. 2005 – La Compagnia delle Formiche/Teatro dei Borgia
Tilknyttede personer (1)
Gianpiero Borgia – Kunstnerisk leder
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler