Haugen Produksjoner

OrganisasjonstypeDansegruppe
HovedfokusDans
Epostannekatrinehaugen@gmail.com, livhahaug@gmail.com
UttrykksformerDans

Om Haugen Produksjoner

Haugen Produksjoner ble stiftet i 2003 av søstrene Liv Hanne Haugen (koreograf/danser) og Anne Katrine Haugen (koreograf/danser).

Les mer

 • Images (0)
 • Video (0)
 • Audio (0)
 • Files (0)

  Mer om Haugen Produksjoner

  Blant produksjonene som er laget av Haugen Produksjoner er:

  Søstre med Anne Katrine Haugen og Liv Hanne Haugen. Levende musikk med Øystein Blix. Forestillingen ble vist ca 180 ganger, Den Kulturelle Skolesekken og Riksteaterturne.

  Ulv i skoen med Anne Katrine Haugen, Reidar Sjøset og Maja Bohne Johnsen, premiere okt 06 på Kulturhuset i Tromsø, Assitej 06 og turne DKS i Finnmark 07.

  LAG med Liv Hanne Haugen (koreograf/danser), Anniken Romuld (scenograf) og Anja Kowalski (sanger).

  Mátki = Reisen. Anne Katrine Haugen var sammen med Heidi G. Haaker intinativtaker og regissør på prosjektet Mátki = Reisen som var en utendørs teateropplevelse (en løype ute i naturen hvor publikum både fikk oppleve sceniske innslag og healing) på Riddu Riddu festivalen i juli 07.

  JOIK med Anne Katrine Haugen i samarbeid med Mikkel Gaup (skuespiller/joiker) og Marit Hætta Øverin (utvøver), premiere i juni 08.

  Jesus sa: gå nå du Maria jeg orker ikke mer... av og med Liv Hanne Haugen og Mari Boine. Sang og bevegelse i en form mellom konsert og forestilling. Premiere i Dansens Hus, Oslo 10. oktober 2008.