Teater M

Teater M ble etablert høsten 2004 av Maj-Britt Fjøsne som er teatrets leder. Teateret samarbeider med ulike kunstnere fra det frie scenekunstmiljøet i sine prosjekter.

Maj-Britt Fjøsne er utdannet skuespiller og drama/teaterpedagog. Hun var med å stifte Balteatret i 1992 og har fra 1992-2000 vært sentral i Balteatrets kunstneriske og pedagogiske arbeid. Fra 2001-2004 har Maj-Britt arbeidet som drama og teaterpedagog i ungdomskole og videregående skole.

Med erfaringer både fra det frie profesjonelle teatermiljøet og fra skole har Teater M et godt utgangspunkt for å utvikle nye og spennende scenekunstprosjekter for skolen. Teater M arbeider med å involvere elever i det kunstneriske arbeidet og ønsker å skape teaterprosjekter der ungdom er bidragsytere og medspillere. Teater M eksperimenterer og leker med teaterspråkets muligheter og ønsker å ta med seg teatereksperimentene inn i skolen og utforske teaterets muligheter sammen med elevene. For oss er det spennende å utforske hva som skjer når voksne teaterkunstnere og barn møtes og arbeider side om side i det kreative rom.

Informasjon

(Objekt ID 2603)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Teatergruppe
Hovedfokus Teater
Etablert 2004
Epost teaterm@tele2.no
Nettsted
Uttrykksformer Teater

Kontaktinformasjon

Adresse Blåbærstien 39 F, 1450 Nesodden
E-post teaterm@tele2.no
Telefon 66911680
92655058

Annen informasjon

Organisasjonsform Forening/lag/innretning
Egne produksjoner (1)
Tittel Premiere
I for Ikaros – 2005
Spilleplan
Tittel Premiere
I for Ikaros – 2005 – Teater M
Tilknyttede personer (1)
Maj-Britt Fjøsne – Administrativ leder
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler