Pluss pluss

Pluss pluss AKA ++ er navnet på et tilbakevendende kunstarrangement i foajeen på Black Box Teater. Arrangementet ble etablert våren 2011 og er gratis.

Informasjon

(Objekt ID 15951)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som ++
Organisasjonstype Annet/Ukjent
Hovedfokus Tverrkunstnerisk
Etablert 28. feb. 2011
Epost blackbox@blackbox.no
Nettsted Black Box Teater Oslo

Kontaktinformasjon

Adresse Marstrandgata 8, 0566 Oslo
E-post blackbox@blackbox.no
Telefon 47 23 40 77 70

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

I programmet til Black Box Teater blir ++ (pluss pluss) beskrevet slik:

"++ er et nyetablert kunstarrangement i foajeen på Black Box Teater. Hundre kvadratmeter foajé, med en takhøyde på seks meter og en utømmelig bar, skal i løpet av tre kvelder denne våren fylles med billedkunst, litteratur, video, konserter, dans, fanziner, performance og teater. Det blir visuelt, auditivt, taktilt og definitivt sabelraslende.

++ betyr intet mindre enn Black Box Teater pluss pluss, – en ekstensjon av det yrende scenekunstmiljøet som huset allerede rommer. Det blir satset på et bredt kunstnerisk uttrykk med både etablerte og uetablerte kunstnere. ++ er et møtested hvor publikum og kunstnere kan la seg inspirere av hverandre."

Kilde:

Black Box Teater, blackbox.no, 02.07.2011, http://www.blackbox.no/content/titlePresentation.php?tid=2084&displayNav=false

Tilknyttede personer (3)
Signe Becker – Kurator (fra 1. jan. 2011)
Cecilie Bjørgås Jordheim – Kurator (fra 1. jan. 2011)
Hedda Abildsnes – Kurator (fra 1. jan. 2011)
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler