Annual International Contemporary Dance Conference and Performance Festival

Annual International Contemporary Dance Conference and Dance Festival arrangeres av Silecian Dance Theatre og Silesian Dance Theatre Foundation. Målet er å styrke samtidsdansens posisjon i Polen og å understreke dansens demokratiske verdier.

Informasjon

(Objekt ID 11589)
Objekttype Organisasjon
Organisasjonstype Festival
Hovedfokus Dans
Etablert 1. jan. 1994
Epost info@stt.art.pl
Nettsted Śląski Teatr Tańca, Annual International Contemporary Dance Conference and Performance Festival

Kontaktinformasjon

Adresse 27 Żeromskiego, 41 - 902 Bytom, Polen
E-post info@stt.art.pl

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Program og forestillinger i den årlige festivalen Annual International Contemporary Dance Conference and Performance Festival blir utformet med det formal å oppmuntre polske dansere til å bygge sine egne uttrykk gjennom bevegelseskvaliteter og impulser, som et resultat av egne erfaringer, nasjonale tradisjoner, tankesett, geopolitiske forhold, historiske og moderne spørsmål osv.

Konferansens/festivalens struktur er utformet for å skape personlige veier til vekst for uavhengige koreografer og kompanier. Kunsten skaper en tråd av forståelse mellom medlemmer av det lokale og det internasjonale miljøet.

Konferansen/festivalen har blitt Polens hovedmøteplass for det nasjonale dansemiljøet, samt internasjonale kunstnere. Det er her de deler erfaringer og ideer, presenterer arbeider i utdanning og under produksjon, og får et glimt av fremtiden innen dans både nasjonalt og internasjonalt.

Kilde: Śląski Teatr Tańca, stt.art.pl, 24.03.2011, http://www.stt.art.pl/en_en/about/organization.html

Spilleplan
Tittel Premiere
WeFiction & Private Rite – 7. jul. 2011 – Panta Rei Danseteater
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler