Lublin Dance Theatre

Lublin Dance Theatre (Lubelski Teatr Tańca) ble etablert i 2001 og er et dansekompani med base i The Centre for Culture in Lublin, Polen. Det er et profesjonelt samtidsdanskompani som vektlegger å skape forestillinger, arrangere dansekurs, og å organisere nasjonale og internasjonale dansearrangementer. Lublin Dance Theatre arrangerer den årlige festivalen International Dance Theatres Festival (Międzynarodowych Spotkań Teatrów Tańca).

Informasjon

(Objekt ID 11231)
Objekttype Organisasjon
Også kjent som Lubelski Teatr Tańca
Organisasjonstype Dansegruppe, Nettverksorganisasjon
Hovedfokus Dans
Etablert 1. jan. 2001
Epost taniec@ck.lublin.pl
Nettsted Lubelski Teatr Tańca, Międzynarodowych Spotkań Teatrów Tańca, Centrum Kultury w Lublinie

Kontaktinformasjon

Adresse ul. Peowiaków 12, 20-007 Lublin, Polen
E-post taniec@ck.lublin.pl

Annen informasjon

Organisasjonsform Annen/Ukjent
Les mer

Lublin Dance Theatre har stått bak en rekke kunstprosjekter og utdanningsinitiativer med mål om å fremme samtidsdansen som kunst, og som et uttrykk for intellektuell og følelsesmessig kraft. Spesielt vektlegges samarbeid med kunstneriske institusjoner i Polen og utenlands med fokus på nettverksbygging mellom sentre som fremmer samtidsdansen gjennom scenefremføring, verksteder, foredrag, utstillinger, videoprojeksjoner samt dansearrangementer som arrangeres i sammenhenger utenfor teatre og andre etablerte scener.

Kilde: Lubelski Teatr Tańca, ltt.art.pl, 09.03.2011, http://ltt.art.pl/en/company

Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler